У новому концертному сезоні ми поділимось зі слухачами нашим розумінням того, якою для людей ХХІ століття є музика бароко. Музика, що була створена приблизно 400 років тому, але при тому музика напрочуд актуальна, яскрава та виразна. Мандруючи Terra Barocca (Землею Бароко) представимо цей стиль у всій його красі та примхливості.

Програму першого концерту ми назвали Вarocco incredibile. Це своєрідна преамбула до наших наступних програм. Чим вона особлива? Коли ми думали над тим, з чого розпочнемо свій сезон, кожен з виконавців запропонував свій улюблений твір. Так що цього вечора ви зможете почути інструментальну музику XVII-XVIII століття різних європейських шкіл для дуже різних складів інструментів.

Звучатиме соната для чотирьох інструментів італійського композитора Арканджело Кореллі, музика німецьких майстрів Георга Фрідріха Телеманна, Йоганна Себастьяна Баха та Георга Муффата. До Англії початку XVIII століття ми відправимось разом зі скрипковою сонатою Генрі Екклза. Відчути атмосферу Версалю, де танці були чи не найпопулярнішим способом провести час, нам допоможе Сюїта Жана-Фері Ребеля під промовистою назвою “Les Caractères de la Danse” (Характери танців).

Гобой та струнні, фагот-соло, барокова скрипка та клавесин, флейта, гобой та фагот, клавесин-соло, сюїта, в якій будуть задіяні всі ці інструменти. Як бачите, темброва палітра в цій програмі не менш барвиста та різноманітна. Тож щиро запрошуємо шановну публіку до наших спільних барокових мандрів і вірю, що 18 вересня нам вдасться переконати в тому, що Бароко справді неймовір