Дві потужні постаті органного мистецтва – Йоганн Себастьян Бах (1685-1750), який творив у період пізнього бароко, та Чарльз Вільєрз Стенфорд (1852-1924), композитор-романтик. Їх розділяє ціле століття. Але глибина ідей цих митців – неосяжна. Обидва писали яскраву віртуозну музику, бо були майстрами гри на органі. Музичні шедеври кожного – монументальні картини величі Буття, сили Віри, і теплоти Любові написані звуками найяскравішого з інструментів – органа.

Музикою Баха та Стенфорда будемо насолоджуватися у блискучому виконанні органістки з Києва, солістки Національного будинку музики Ірини Харечко на її концерті Львівського міжнародного органного фестивалю.

Запрошуємо насолодитися справжніми органними шедеврами на концерті Ірини Харечко у Львівському органному залі.

Концерт відбувається у межах XIV Львівського міжнародного органного фестивалю. Організатор фестивалю – Львівський органний зал.

Почуйте наживо найбільший історичний орган України та відкрийте для себе світ органного мистецтва разом із Львівським органним залом! Десятки програм, запрошені органісти з України та з-за кордону. Органний фестиваль – це висока майстерність, концептуальність та підтримка, яку дає мистецтво.

Виконавиця:

Ірина Харечко – орган (Київ)