Від барокових творів Баха і Рамо до джазових ритмів Гершвіна – і все це на органі! Надзвичайно потужна та захоплююча органна музика у виконанні легендарного французького органіста Бернара Струбера звучатиме у Львівському органному залі!

Бернар Струбер – відомий органіст та джазмен, його органні імпровізації вражають слухачів по всьому світу. Здається, орган руках Струбера перетворюється на чарівний оркестр, якому підвладні будь-які стилі і жанри.

З 2010 року Бернар Струбер регулярно виступає в Україні та Одесі з концертами органної музики та низкою новаторських проєктів, які об’єднують на сцені українських та французьких музикантів.

На двох сольних концертах у Львівському органному залі Бернар Струбер виконає шедеври Баха, Рамо, Дюпре, Малера, Жигу, а також вразить джазовим звучанням органа у творах Гершвіна та хіта групи “Weather Report” з 1970-х років. І звичайно, не обійдеться без органної імпровізації від маестро під чарівною назвою “Аромати пам'яті”.

Для Львівського органного залу особлива честь приймати такого видатного соліста на відкритті прозвучить на відкритті ХIV Львівського міжнародного органного фестивалю, особливо враховуючи час війни. Цим візитом органіст не лише засвідчує свою підтримку Україні та українцям, але й продовжує тяглість традицій львівського органного фестивалю. Адже вперше Бернар Струбер грав на львівському органі саме на Міжнародному органному фестивалі в 2016 році.

Концерт відбувається у межах ХIV Львівського міжнародного органного фестивалю. Організатор фестивалю – Львівський органний зал.

Почуйте наживо найбільший історичний орган України та відкрийте для себе світ органного мистецтва разом із Львівським органним залом! Десятки програм, запрошені органісти з України та з-за кордону. Органний фестиваль – це висока майстерність, концептуальність та підтримка, яку дає мистецтво.

Виконавець: Бернар Струбер – орган (Франція)