Кожен з нас зустрічав у собі свого монстрика — це страхи та переживання, які ми часто намагаємося уникнути або приховати. Але, як не дивно, ці монстрики можуть стати нашими вірними друзями, провідниками на шляху до розуміння власних емоцій і їх прийняття.

У формі театрального інтерактиву діти матимуть змогу створити власного «Монстрика» – втілення свого страху – і власне «Щастя», яких вони оживлять та спробують зрозуміти через гру. Цей досвід допоможе усвідомити та назвати свої емоції, що дозволить дітям краще справлятися з труднощами.

Основні теми та цінності вистави:

Знайомство з емоціями: Усвідомлення та називання своїх емоцій є ключем до самопізнання. Взаємодія та підтримка: Діти вчаться цінувати співпрацю й підтримувати один одного в пошуках щастя та усвідомлення страхів. Правило безпеки та поваги: Вистава створює безпечний простір для вираження емоцій і підкреслює важливість взаємоповаги. Емоційна гнучкість: Гра з монстриками допомагає приймати всі емоції та розвиває емоційний інтелект. Відповідальність за емоції: Діти дізнаються, як впливати на свої почуття й ділитися щастям з іншими. Різноманітність емоцій: Всі емоції важливі для формування здорової емоційної сфери. Творчість як вираження: Створення монстриків допомагає дітям використовувати творчість для вираження почуттів, розвиваючи уяву.

* Інтерактивна вистава є психологічно розвантажувальним дійством, що відкриє нові горизонти для сприйняття та обговорення почуттів у дітей і дасть батькам можливість зрозуміти внутрішній стан своєї дитини.