Blackpink World Tour [Born Pink] in Cinemas

Жанр
концерт
Країна
Південна Корея
У ролях
Джису, Дженни, Розэ, Лиса
Рік
2024
Режисер
О Юн-тон, Чон Со-и
Час
93

Тур групи Blackpink під назвою Born Pink, який захопив світ, виходить на великі екрани на честь восьмої річниці колективу!

Він зібрав аудиторію у 1,8 мільйони глядачів та побив світові рекорди концертних турів жіночих груп. Тепер твоя черга відчути енергію живих виступів у кінотеатрах по всьому світу!

Крім культових декорацій «Ханок», які зачарували фанів і пресу повсюди, у фільмі ви побачите безпрецедентний масштаб продакшену, ексклюзивні аранжування хітових пісень Blackpink, створені спеціально для цього концерту, і неймовірні виступи під куполом Гочек у Сеулі, разом із зйомками з інших міст у світовому турне.

Приєднуйся до нас, щоб відчути незабутні моменти. Прем’єра фільму відбудеться у більш ніж 110 країнах – це вперше для жіночої K-pop групи. 

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

бойовик, комедія, фантастика, США, Китай, 2024
бойовик, комедія, США, 2024
анімація, комедія, пригоди, сімейний, США, 2024
анімація, пригоди, сімейний, США, 2024
жахи, фантастика, США, Великобританія, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри