Їжа це важлива та необхідна частина нашого життя. Ми можемо їсти ізнасолодою, а можемо начитатися в інтернеті страшилок про шкодузвичних продуктів, і боятися з’їсти хліба з маслом - там же глютен іхолестерин!.. Леле! Як орієнтуватися у виборі продуктів, бути свідомими,здоровими, не витрачати купу грошей на їжу і добавки, і при цьому всеще насолоджуватися їжею?
Приходьте на лекцію в Довженко Центр і дізнаєтеся:
- Як їжа корисна для роботи мозку, а яка шкідлива?
- Чи правда, що глютен хліба злипається в кишківнику?
- Скільки пити кави і чи можна дорослим молоко?
- А правда, що в м’ясі антибіотики, але і бути веганом неможливо?
- Чи шкідливий холестерин?
- Які треба пити вітаміни і чи треба взагалі?
- Що таке детокс і чи варто його робити?
- Правда, що слід пити півтора літри води на добу?Та багато іншого.
Міфи і наукові факти. Лекторка — Дар’я Озерна, ведуча блогу ФізКультура на Радіо Культура, авторка матеріалів ВВС Україна та Ногибоги, біолог, популяризаторканауки та здорового способу життя. Відстоює здоровий глузд та доказовумедицину.
Контактна особа:Олена Павлюк, т. 097 903 51 81, координаторка проекту Lviv Open Lab