• Головна
  • «Повертайтеся живими»: У центрі Львова малювали зворушливі листи для військових (ФОТО+ВІДЕО)
13:20, 17 серпня 2015 р.

«Повертайтеся живими»: У центрі Львова малювали зворушливі листи для військових (ФОТО+ВІДЕО)


Напередодні Дня Незалежності біля пам'ятника Данилу Галицькому волонтери влаштували мистецьку акцію. Кожен охочий міг намалювали листа бійцям, які воюють на Сході України. Що зображали люди, бачила кореспондент 032.ua.

Львів'янка пані Ірина вирішила написати лист вдячності українським військовим, які захищають країну на Сході. Жінка намалювала синьо-жовтий стяг та подякувала бійцям за те, що відстоюють територіальну цілісність. За її словами, вони роблять усе можливе і неможливе для того, аби в Україні врешті-решт запанував мир.

Завдяки їм ми бачимо мирне небо", – додала пані Ірина.


"Принагідно хочу привітати наших Захисників з Днем Незалежності. Якби не вони, то б не знаю, що було. Завдяки їм ми бачимо мирне небо", – додала пані Ірина.

До мистецької акції долучалися, як дорослі, так і малі. На малюнках зображали ангелів, військових, українські знамена. Люди бажали бійцям якнайшвидше повернутися з перемогою додому.

"Ми всі ці роботи передамо бійцям на Схід. До речі, вони з малюнків створюють на передові міні-вівтарі. Військові ними дуже дорожать. Окрім малюнків, ще вручимо багато солодощів", – додають волонтери.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #АТО #військові #Україна #подяка_військовим
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...