• Головна
  • ТОП 3 подій фестивалю «Ніч у Львові» (КУДИ ПІТИ?)
12:18, 15 листопада 2014 р.

ТОП 3 подій фестивалю «Ніч у Львові» (КУДИ ПІТИ?)

Вперше в єдиному в Україні музеї зброї Арсенал відбудуться майстер-класи з самозахисту. У музеї Соломії Крушельницької відбудеться зустріч з маестро Мирославом Скориком.

Вже традиційний учасник «Ночі у Львові», театр «Воскресіння», представить дійство «Львів то є Львів», яке відбудеться у дворику Ратуші. Усі бажаючі матимуть нагоду поринути в атмосферу Львова 20-х років минулого століття та взяти участь у зйомках німого ретрофільму. Про це 032.ua повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Усі бажаючі матимуть нагоду поринути в атмосферу Львова 20-х років минулого століття та взяти участь у зйомках німого ретрофільму

Вдруге до проекту долучився Музей «Шевченківський гай», який представить відвідувачам нічну театрально-містичну екскурсію, де можна буде взнати, як проходили вечорниці та стати учасниками цього дійства, дізнатися більше про полонинське господарство та магію вівчарів, скуштувати справжніх сирів - бринзу та «будз».

У Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського проведуть "Коралівські вечорниці у домі Грушевських" за участю гурту автентичної музики "Коралі" у складі: Лариси Лукашенко, Людмили Зборовської, Галини Похилевич. 

Також в одному з найбільших банків західної України «Кредобанк» звучатимуть давні українські співи від гурту «Миклухо Маклай». 

Детальну програму фестивалю «Ніч у Львові» можна буде переглянути у афіші 032.ua

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ніч у Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...