• Головна
  • У Фейсбуку з’явилась сторінка «проти Садовий» (ФОТО, ВІДЕО)
09:11, 19 травня 2014 р.

У Фейсбуку з’явилась сторінка «проти Садовий» (ФОТО, ВІДЕО)

У соціальній мережі виставили фото, на який мер Львова із Віктором Януковичем, а ще є публікації про лідера партії, саму партію та її громадську платформу Самопоміч.

Наразі лайкнули 67 користувачів, але автор сторінки громадський активіст Олег Пилипенко впевнений, що незабаром зацікавлення людей до сторінки зросте.

У Фейсбуку з’явилась сторінка «проти Садовий» (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

«Мною була зібрана низка матеріалів, які стосуються діяльності організації Самопоміч, яка стала пізніше базисом Андрію Садовому для створення партії. Це і інформація стосовно використання грантових коштів Самопоміч, і про операції з комунальною власністю у Львові, зрештою і про борги організації за оренду приміщень громади Львова. Трішки додав матеріалів і про «добре» господарництво лідера Самопомочі Андрія Садового на посаді мера Львова та його «ефективний менеджмент».

Комусь це подобається. Інші, з числа прихильників Самопомочі та її лідера А. Садового, не шукають навіть аргументів. А просто починають висловлюватися в коментарях російськомовною нецензурною лексикою та брутальною лайкою.

Відразу хочу попередити. Я не працюю на виборах у Київраду, не є оглядачем цих виборів чи журналістом. Але вважаю, що львів'яни мають проінформувати мешканців Києва, за якими і залишиться право вибору», - прокоментував  032.ua заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

У Фейсбуку з’явилась сторінка «проти Садовий» (ФОТО, ВІДЕО), фото-2
У Фейсбуку з’явилась сторінка «проти Садовий» (ФОТО, ВІДЕО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,40
41,45
EUR
45,85
46,05
PLN
10,62
10,72
Останні новини
Оголошення
live comments feed...