• Головна
  • Мешканець Львівщині до смерті побив знайомого стільцем та палицею
14:09, 10 травня
Надійне джерело

Мешканець Львівщині до смерті побив знайомого стільцем та палицею

Мешканець Львівщині до смерті побив знайомого стільцем та палицею

На Львівщині поліцейські взяли під варту зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельних травм знайомому.

Під час побутового конфлікту підозрюваний жорстоко побив жертву дерев’яною палицею та стільцем, спричинивши смертельні травми та втік з місця події. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Тіло чоловіка без ознак життя та з ознаками насильницької смерті, виявили у житловому будинку в одному з сіл Львівського району 7 травня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 62-річний чоловік, який тимчасово проживав у будинку. На його тілі були виявлені чисельні травми, зокрема, у ділянці голови, які й спричинили смерть.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблому наніс його знайомий, місцевий мешканець віком 54 роки.

"4 травня під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, в ході якого молодший завдав старшому ударів по голові дерев’яною палицею та стільцем, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження та втік. Від отриманих травм потерпілий помер, а за кілька днів його тіло виявив сусід. Поліцейські встановили місце перебування зловмисника, який ховався у сусідньому селі", - йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Читайте також: На Львівщині тепловоз збив на смерть велосипедиста

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#побиття #побив_знайомого #затримання_зловмисника
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,03
EUR
43,40
43,46
PLN
10,09
10,15
Оголошення
live comments feed...