• Головна
  • Особливості встановлення систем відеоспостереження
Новини компаній
13:20, 6 травня

Особливості встановлення систем відеоспостереження

Новини компаній

Охоронне обладнання дає можливість забезпечити контроль над тим, що відбувається, провести фіксування дій та дозволяє оперативно реагувати на загрозу. Перш, ніж зробити покупку систем відеоспостереження, і замовити їх встановлення «під ключ» в інтернет-магазині Secur, потрібно розібратися, які особливості має установка.

Види монтажу

На комерційних об'єктах, відеоспостереження – частина безпеки, так само, як і при охороні будинків. У продажу пропонується широкий вибір моделей обладнання, що відрізняється за типом установки:

  • Внутрішня та зовнішня. Дозволяє проводити контроль внутрішнього простору будинків або офісів. Якщо говорити про вуличну, воно використовується для огляду території навколо ділянки;

  • Бездротова та дротова – використовує радіохвильові технології для передачі сигналу від камери до записуючого приладу. Бездротове обладнання можна переміщувати та легко встановлювати. Але воно має обмеження по відстані між камерою і записуючим пристроєм. Дротові системи гарантують безперебійну подачу сигналу, але потребують прокладання кабелю;

  • Фіксована та поворотна. Перше використовується для контролю певної ділянки: камера не змінює положення. Наприклад, вона підійде для нагляду за дверима. Поворотне відеоспостереження може змінювати напрямок огляду, оскільки камера встановлюється на спеціальну базу;

Який із варіантів вибрати, залежить від типу приміщення та бюджету, на який ви розраховуєте. 

Вимоги до проведення монтажу

Відеоспостереження користується популярністю, оскільки дозволяє забезпечити безпеку. Щоб система працювала ефективно, потрібно її спроектувати та встановити. Розробка проекту проводиться у кілька етапів:

  • Проведення аналізу об'єкта;
  • Проектування;
  • Встановлення обладнання;
  • Підключення;
  • Налаштування;

Місця монтажу підбираються так, щоб вони не мали зон, що не оглядаються. Кількість устаткування підбирається виходячи з площі об'єкта, особливостей території, кількості ділянок спостереження.

Системи повинні справлятися з поставленими завданнями та гарантувати необхідний рівень якості запису. Основна умова – коректне функціонування обладнання за змін температур або вологості. Якості картинки має бути достатньо для ідентифікації осіб або номерів. Рекомендується довірити монтажу професіоналам, щоб унеможливити помилки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин Secur #secur.ua #відеоспостереження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,00
EUR
43,30
43,38
PLN
10,07
10,12
Оголошення
live comments feed...