• Головна
  • Померла Надія Банах, яка у різний період очолювала три райони Львова
11:03, 19 квітня
Надійне джерело

Померла Надія Банах, яка у різний період очолювала три райони Львова

Померла Надія Банах, яка у різний період очолювала три райони Львова

Сьогодні, 19 квітня, на 56 році життя після важкої хвороби відійшла у вічність Надія Банах.

У місті почала працювати з 1993 року, очоливши комунальне підприємство «Цитадель-центр». А згодом у різні періоди була керівницею Залізничної, Шевченківської та Франківської районних адміністрацій. Громада Львова висловлює щирі співчуття рідним, друзям та усім, хто знав Надію Борисівну. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

“Пані Надія була професіоналом своєї справи і пройшла всі щаблі в кар’єрі – від працівника ЛКП до керівника районів. І на всіх посадах вона якісно, віддано, фахово працювала для громади міста.

Працюючи головою Залізничної адміністрації і головою Шевченківської – вивела ці райони на високий рівень. Багато людей вдячні їй за роботу. Світла їй памʼять”, - міський голова Львова Андрій Садовий.

Колеги Надії Банах теж високо цінували її.

“Надію Борисівну знала дуже давно. Ми разом працювали в Галицькому районі, коли вона була керівником ЛКП «Цитадель-центр». Я завжди на неї покладалася і знала, що якщо даю їй доручення, то воно 100% буде виконано. Я була впевнена в ній як фахівцю і як людині. Водночас, коли жінка очолює такий важливий напрямок, то необхідно балансувати між тим, щоб виконувати свою роботу і приділяти час родині. А вона віддавала всю себе місту і віддавала своїй родині», - каже Ірина Маруняк, уповноважена Львівської міської ради з питань доступності.

Читайте також: На війні загинули двоє захисників із Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#смерть #померла #надія_банах
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...