• Головна
  • 3 фундаментальних кроки для перемоги над залежністю
Новини компаній
17:14, 27 березня

3 фундаментальних кроки для перемоги над залежністю

Новини компаній

Коли близька людина стає залежною на наркотичну речовину – це великий біль для всього оточення. Залежний перетворюється на зовсім іншу людину, яка по-іншому реагує, спілкується, мислить та відповідно робить незадовільні вчинки, що ще більше розчаровують рідних та близьких. Лікування алкоголізму Львів Ціна допоможе вам зрозуміти, на що ви можете розраховувати під час лікування та яка є ймовірність раз і назавжди позбутися хвороби в обраній клініці.

3 фундаментальних кроки для перемоги над залежністю , фото-1

Бажання почати лікування

Як показує практика, залежні на різноманітні речовини люди ніколи не визнають своєї хвороби. Вони щиро вважають, що в будь-який момент зможуть зупинитися та кинути те, що вживають навіть кожного дня. Звісно, твереза людина розуміє, що все це ілюзія та пастка. Проте спілкуватися з залежним про це може бути непросто, адже це тільки викличе суперечку та не призведе до конструктивного результату. Саме тому треба всіма доступними методами намагатися викликати це бажання. Робити це бажано дуже обережно, адже надмірна напруга під час спілкування може викликати багато спротиву. Загалом, шлях до усвідомлення проблеми виглядає наступним чином:

  • Налагодження довірливих стосунків з залежною людиною. Важливо попри все підтримувати хворого та бути йому другом. Тільки так у вас може вийти «достукатися» до нього та направити на шлях лікування. Важливо вислухати особисті почуття та думки хворого. Покажіть йому, що ви розумієте, як йому важко та що ви готові допомогти у будь-який момент.
  • Коли довіра встановлена, ви можете почати говорити про свої почуття, що вам боляче дивитися як ваша рідна людина страждає. Важливо підбирати такі слова, які будуть відображати ваш внутрішній стан, а не звинувачувати залежного.
  • Визнання проблеми. В ідеалі досягти визнання своєї залежності, в чому може допомогти психотерапевт. Лікування алкоголізму у Львові починається саме з психологічних бесід, які допомагають хворому стати на шлях виправлення, що можливо тільки через усвідомлення.

Коли хворий почав мати хоч трохи бажання, віри та надії на своє лікування, воно стає набагато більш реальним.

Коригування самооцінки

Ті люди, які страждають на алкогольні залежності, завжди мають проблеми з самооцінкою та самоцінністю. Саме тому під час роботи з психотерапевтом важливо підняти їх, щоб у хворого була впевнена база для свого подальшого розвитку та боротьби. Залежний може сам не визнавати цього, проте наявність залежності у 100 відсотках випадків свідчить про спотворену самоцінність. Здорова людина ніколи не буде завдавати собі шкоди, тим паче усвідомлено вживати ті речовини, які поступово руйнують її зсередини, відносини з оточенням, роботою, родиною тощо. Робота з психологом будується окрім цього на вирішенні різноманітних психологічних «багів» в голові у хворого, які привели його до того стану, який він має зараз. Комплексна робота над психікою допоможе раз і назавжди змінити своє ставлення до себе та життя.

Регулярне очищення організму

Окрім психологічної роботи, важливо регулярно приділяти увагу стану фізичного тіла. За роки вживання речовини в організмі накопичилося багато токсинів, отрути. Щоб вивести все це з організму потрібен час, проте гарна новина полягає в тому, що органи можливо відновити. Чому так важливо чистити організм? Чим менше в крові буде токсинів, тим відповідно легше буде хворому переживати відміну від алкоголю. Кодування від алкоголізму у Львові – це ще один допоміжний метод, який може допомогти побороти залежність. Звернутися за консультацією у місцеву клініку ви можете за номерами телефонів:

+38 (068) 461-56-65

+38 (050) 766-07-85

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Лікування алкоголізму Львів #Medicon
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,84
EUR
42,78
42,84
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...