• Головна
  • У Львові пройдуть ретро-перегони (ФОТО)
09:18, 18 червня 2013 р.

У Львові пройдуть ретро-перегони (ФОТО)

Упродовж трьох днів, з 21 по 23 червня, у місті відбудеться ретро-фестиваль Leopolіs Grand Prix. Одним з основних дійств фестивалю – будуть перегони. Про це повідомляє кореспондент 032.

За словами організаторів, у суботу 22 червня в місті відтворять перегони 30-тих років на трасі «Львівський трикутник» (Вітовського, Стрийська, Гвардійська). У перегонах візьмуть участь представники з України, Польщі, Чехії, Латвії. Загалом кількість машин  учасників сягатиме більше ста. Вперше з часу відновлення фестивалю буде встановлено трибуну для глядачів на 500 місць на вул. Вітовського.

0010_leopolis_grand_prix_stanchak

 

«Ми хочемо обгородити небезпечні зони піском, щоб картинка відповідала 30-тим рокам. Командиром перегонів буде, 5-ти разовий чемпіон України з раллі, Василь Ростоцький, який даватиме старт змаганням. Загалом ми очікуємо близько 30 тис. туристів і намагаємось з кожним роком збільшувати кількість учасників», - розповіла голова оргкомітету Юлія Стефанюк. Але трапляються і прикрі випадки. Кілька учасників, які брали участь у перегонах минулого року відмовились від участі в гонці через несправний стан доріг у Львові.

316528_640

 

У перегонах на трасі відбуватиметься 10 заїздів. Кожен їхатиме 5 кіл по трасі, переможець визначатиметься вкінці дня. Але для того, щоб перемогти потрібно дотримуватись певних правил. Так, для транспортних засобів будуть обмеження у швидкості. «Цього року ми встановлюємо на кожну машину – датчики GPRS. Щоб бачити рух транспорту по трасі. На певних ділянках де буде учасник буде перевищувати швидкість діставатиме штрафні бали і програє»,- зазначив президент фестивалю Leopolis Grand Prix Володимир Кулинич.

787975m

 

images (1)

 

images (2)

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...