• Головна
  • У Львові діти у вишиванках чекають на ваші голоси
Фотоконкурс!!!
15:41, 24 травня 2013 р.

У Львові діти у вишиванках чекають на ваші голоси

Фотоконкурс!!!

На Сайті міста Львова 032.ua знову конкурс. Вже на початку червня буде обрано дитину у найкращій вишиванці, яка набере найбільшу кількість голосів.

«Всі ми родом з дитинства, всі ми колись були дітлахами. Пам’ятаєте духмяний запах парного молока, пісню солов'я в гаю, жовті кульбабки на галявині, безтурботне життя в селі? Та, певно, свою першу вишиванку, що була виткана з любов’ю та подарена батьками. Вишиванка — це оберіг, що його вже кілька століть з покоління у покоління передають ваші пращури, це життєдайна сила, що вселяє у вас наснагу та віру навіть у тяжкі моменти. Вишиванка то є мистецький витвір, де відображається любов до своєї батьківщини, до своїх традицій, до свого краю, до своєї країни.»  - кажуть організатори

   Файне радіо «FM Галичина», Сайт міста Львова 032.ua, ТМ "Скиба" за підтримки Головного  управління МВС України у Львівській області  оголосити старт конкурсу «Кольорова вишиванка». Розшукуються діти у національному строю віком до 14 років.

Фото дітей надсилати на електронну скриньку [email protected] .
Три учасника, у яких буде більше за всіх голосів, отримають цінні подарунки.
    Умови конкурсу незмінні:
У конкурсі приймають участь діти до 14 років включно. У листі вказуються  прізвище, ім'я та вік дитини, контактні телефони батьків. Надіслані фото мають бути якісні, чіткі. Голосування триватиме з  27 травня до 03 червня 23:00 год.
Щодня кращі три світлини будуть  розміщені на сайті  FM Галичина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...