• Головна
  • 5 порад, як підготуватися до першої зустрічі
Новини компаній
09:00, 11 березня 2021 р.

5 порад, як підготуватися до першої зустрічі

Новини компаній

На правах реклами.

Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Перша зустріч – існує десятки сценаріїв, коли вона виявляється вкрай важливою. Гарна зустріч може перерости у ділові чи дружні відносини, але погана запам'ятається особливо чітко та яскраво. Навіть при ідеальних умовах люди можуть зрозуміти, що не підходять один одному в якихось принципових питаннях. Однак перше враження дуже важливо, тож варто правильно підготуватися до першої зустрічі, щоб не стати героєм чиїхось поганих спогадів.

Гігієна

Людям може підсвідомо подобатися певний одяг, стиль, манери або тембр голосу, але охайність завжди стоїть на першому місці. Чисті руки, волосся, підстрижені нігті, приємний запах – все це необхідно хоча б для того, щоб іншій людині було комфортно перебувати поруч із вами. Однак є нюанси, на які не всі звертають увагу.

Інша людина скоріш очікує, що від вас буде приємний запах парфюмів або просто чистоти, а сигаретний дим, наприклад, мало кому сподобається. Винятки завжди є, але якщо ви хочете гарантовано створити приємне враження, варто заздалегідь знайти альтернативний спосіб отримання нікотину. Ним можуть стати паучі VELO без тютюну https://go-velo.com.ua/ru/. Наприклад, із м'ятним смаком чи смаком тропічних фруктів. Їхнє використання ніяк не впливає на колір вашої посмішки, а через відсутність диму від вас і вашого одягу не буде неприємного запаху спаленого тютюну.

Зовнішній вигляд

Золоте правило – це баланс між комфортом і відповідністю події. Наприклад, якщо це зустріч із роботодавцем сучасної чи навіть молодіжної компанії, не обов’язково надягати розкішний костюм чи дотримуватися стилю “білий верх, чорний низ”, проте поношені кросівки і толстовка також навряд чи стануть слушним варіантом. Достатньо просто мати гарний вигляд, але при цьому залишатися собою.

Теми для розмови

Можливо, розмова зав'яжеться сама собою, але іноді можуть виникати довгі паузи через взаємне збентеження, хвилювання й інші чинники. Подумайте над тим, що ви можете запитати або сказати, що дозволить вам не просто говорити заради спілкування, а створити повноцінну тему для обговорення. Це можуть бути назви улюблених книг, серіалів, хобі, або цікаві історії з робочого досвіду – будь-яка слушна тема. Однак краще уникати потенційно провокаційних тем, наприклад, які зачіпають політику або релігійні погляди.

Повторна зустріч

Розраховуючи на довготривалі ділові відносини, ви напевно захочете дізнатися про свої шанси та перше враження, яке ви справили на співрозмовника. Однак не варто надто тиснути та нав’язувати свою компанію довше за потрібне, адже таким чином можна зруйнувати будь-яку симпатію. Достатньо запевнити, що ця зустріч була для вас приємною і ви сподіваєтесь на плодовиту співпрацю. Надсилати листи тричі на день, або телефонувати через кожні дві години – це занадто.

Якщо ви спілкуєтесь із людиною, з якою бажаєте затоваришувати, слушним буде обмінятися номерами телефонів або запропонувати нову зустріч, але також не потрібно перетворюватись на переслідника, який нав’язує себе новому товаришеві.

Ввічливість і вина

Перша зустріч – це оптимальний спосіб дізнатися більше про іншу людину або компанію. Але якщо спілкування було для вас некомфортним і ви не хочете його повторювати, не погоджуйтеся і не запрошуйте людину вдруге тільки з ввічливості. Це лише погіршить ситуацію, тому не бійтеся давати лаконічну відмову на таку пропозицію. Зокрема, будьте заздалегідь готові прийняти її від іншої людини, не очікуючи забагато та не вибудовуючи плани, щодо яких не може бути ніяких гарантій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...