• Головна
  • Де у Львові змінять організацію дорожнього руху
17:15, 19 листопада 2019 р.

Де у Львові змінять організацію дорожнього руху

13 листопада на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міської ради ухвалили низку рішень щодо організації дорожнього руху. 

Кореспондент 032.ua підготував добірку рішень, які планують запровадити. 

Відтак, змінять організацію дорожнього руху на перехресті вул. Пасічна - Медової Печери. Личаківська районна адміністрація нанесе нову дорожню розмітку 1,4 на відповідному перехресті. ЛКП "Львівелектротранс" встановить дорожній знак "Зупинка заборонено" та табличку "Зона дії" 50 км на площі Петрушевича.

А також змінять організацію дорожнього руху на проспекті В'ячеслава Чорновола - вулиці Хімічна. Шевченківська державна адміністрація встановить дорожні знаки відповідно до схеми. Погодили рішення щодо заспокоєння руху на ділянці обмеженої вул. О. Степанівни, вул. Шевченка, 17, пл. Княгині Святослава, 5 та вул. Магазинова.Відтак, Залізнична районна адміністрація встановить знак "Тупик" на вул. Магазинова. 

Обмежать заїзд на паркування на вулиці Князя Лева. Отож, Галицька районна адміністрація врахує дану вимогу при облаштуванні житлової зони та місць для паркування на вулиці Князя Лева при розробці проєкту реконструкції. Залізнична та Шевченківські районні адміністрації змінять дорожню розмітку на вул. Шевченка для забезпечення можливості заїзду/виїзду на вулиці Тіниста. 

Франківська районна адміністрація облаштує пішохідний перехід через вулицю Трускавецька та забезпечать його освітлення. Також Сихівська районна адміністрація встановить дорожнє значення дзеркало на проїзді біля будинку №10 вул. Сихівської.  На засіданні підтримали ліквідацію паркування перед входом до національного музею-матеріалу "Тюрма на Лонцького". Відтак, Галицька районна адміністрація втановить антипаркувальні сповпці з непарної сторони вулиці Брюллова.  

Нагадаємо, на перехресті вул. Пасічна - Медової Печери нанесуть нову розмітку, яка візуально нагадує вафельницю. Її запроваджують вперше, нанесуть, щоб зменшити скупчення транспорту у пікові години.  Як буде виглядати нова розмітка можна побачити ТУТ

Джерело інформації: протокол №12 засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...