• Головна
  • Синютка назвав три земельні ділянки на Львівщині, де можуть побудувати сміттєпереробний завод
11:30, 10 листопада 2016 р.

Синютка назвав три земельні ділянки на Львівщині, де можуть побудувати сміттєпереробний завод

У Львівській ОДА визначитися із трьома земельними ділянками, на яких може з'явитися завод із переробки твердих побутових відходів.   Дорога до всі ділянок не пролягає через населені пункти.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка, інформує кореспондент 032.ua.

За словами Олега Синютки, Львівська ОДА обрала три земельні ділянки, бо існує декілька технологій переробки сміття і на кожній земельній ділянці вони пропонують різні можливості. 

Перша земельна ділянка розташована у Яворівському районі, площею 12,8 га, де раніше було виробництво гірничо-хімічної промисловості "Сірка". На цю земельну ділянку уже виготовлено технічну документацію із землеустрою і паспорт об'єкту.

Друга земельна ділянка розташована у Миколаївському районі – біля міста Новий Розділ. Тут 15 га. порушені гірнично-хімічною промисловістю землі. На цю земельну ділянку уже розроблено детальний план території. 

Третя земельна ділянка розташована поблизу села Брониця Дрогобицького району поруч із існуючим міським сміттєзвалищем. Тут селещна рада уже прийняла рішення про виділення земельної ділянки.

“Наступні наші кроки – це оголошення конкурсу на будівництво сміттєпереробного комплексу на запропонованих земельних ділянках та забезпечення оголошення Львівською міськрадою міжнародного конкурсу на виготовлення проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища відповідно до розроблених з Львівською ОДА технічних умов”, - зазначив Синютка.

Також голова Львівської ОДА наголосив, що буде проведено громадські слухання із жителями трьох районів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,29
41,34
EUR
45,60
45,90
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...