22:45, 21 жовтня 2016 р.
Як львів'яни чавили тонну винограду ногами (ВІДЕО)
Сьогодні з нагоди відкриття Свята сиру і вина відомі львів’яни чавили тонну винограду ногами, щоб наступного року виготовити з нього фестивальне вино.
Як повідомляє кореспондент 032.ua, цього року Велику давильню винограду відкривали: Вардкес Арзуманян, ресторатор, власник мереж ресторанів «Рестарон»; Юрій Гантковський, директор Львівського палацу мистецтв; Андрій Сидор, організатор Свята Сиру і Вина та директор компанії «ДікАрт»; Марк Зархін, ресторатор та громадський діяч; Олег Мацех, громадський діяч; Олександр Божик, скрипаль-віртуоз, композитор; Олександр Войтович, львівський художник.
«Колись говорили, яке може бути Свято сиру і вина, коли у Львові немає виноградників. Але те, як довкола міста з'являються виноградники, ферми, говорить про те, що ми недарма придумали свято і те, що ми збираємося вже традиційно давити виноград для вина наступного року - це не менш приємно», - зазначив організатор Свята сиру і вина Андрій Сидор.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
10:31, 2 січня
10:03, 9 січня
08:32, 10 січня
10:33, 10 січня
live comments feed...
Коментарі