• Головна
  • У масовій ДТП поблизу Львова зіткнулися 11 автомобілів. Є постраждалі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Оновлюється
09:17, 8 вересня 2016 р.

У масовій ДТП поблизу Львова зіткнулися 11 автомобілів. Є постраждалі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Оновлюється

Зранку 8 вересня, через густий туман на трасі поблизу села Гряда, що у Жовківському районі Львівщині,  сталося зіткнення 11 автівок. 

Про це 032.ua повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова. 

За попередньою інформацією, масове зіткнення автівок сталося через сильне задимлення на трасі внаслідок горіння торфових полів поблизу Львова.

Внаслідок ДТП постраждало щонайменше двоє людей.

Поліція просить водіїв оминати цю ділянку дороги.

Фото з місця ДТП:

Усі фото: прес-служба патрульної поліції Львова

Станом на 9:30, Головне управління ДСНС України у Львівській області повідомили, що горіння торфу в с. Ситихів Жовківського району ліквідовано практично по всій площі горіння. Інтенсивного виділення продуктів горіння на місці пожежі немає.

У зв’язку із великим резонансом у суспільстві щодо дорожньо-транспортної пригоди поблизу с. Гряда, Жовківського району, повідомляємо: задимлення від горіння торфовища не могло спричинити зіткнення автомобілів. 

На місці виникнення ДТП вранці спостерігався сильний туман.

Прес-служба патрульної поліції Львова розкрила подробиці масової ДТП. Так, за інформацією патрульних, зранку 8-го вересня, коли поліцейські на автодорозі Львів-Рава-Руська виносили постанову на водія в н.п. Грибовичі за обгін в умовах недостатньої видимості у сильний туман, до патрульних звернувся інший водій і повідомив що позаду сталася ще одна ДТП з потерпілими, з великою кількістю автомобілів.

"Прибувши на місце події було викликано ШМД, патрульні прийняли міри про попередження водіїв про сильний туман та масову ДТП, для того щоб не збільшилась кількість учасників. Видимість на цій ділянці дороги не була більшою ніж на 1-1,5 м. Для цього з одного кінця дорогу зі сторони с.Грибовичі було перекрито поліцейським авто зі включеними червоними і синіми проблисковими маячками та звуковою сиреною та застосуванням гучномовця. А з другої сторони зі с. Гряда за допомогою ліхтарів для попередження небезпекПатрульні поліцейські перекрили ділянку траси Львів-Рава-Руська зі сторони села Грибовичі аби не збільшилась кількість учасників ДТП", - розповіли у прес-службі патрульної поліції.

Станом на 11:52 відомо, що у масовій ДТП поблизу села Гряда травмувалися 9 осіб. Водночас, за інформацією патрульної поліції, учасниками ДТП стали 12 автомобілів. 

Інформація оновлюється.....

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...